Pilon

Alle klanten van ons werken met het webbased informatiesysteem PilonWeb. Naast PilonWeb ontwerpen wij andere modules als aanvulling op dit programma. U kunt zelf bepalen welke modules interessant zijn voor uw bedrijf. Op die manier voorkomt u onnodige kosten.

Omdat wij de software zelf ontwerpen, uiteraard op basis van de wettelijk eisen, kunnen we snel inspelen op actuele ontwikkelingen en wensen van onze klanten.

Wij verzorgen de installatie en implementatie van de software op uw eigen systeem. Interactie tussen uw en ons systeem verloopt via datacommunicatiemiddelen als email en internet.

Het programma PilonWeb kunt u overal ter wereld gebruiken voor het invoeren en muteren van uw personeelsgegevens.

PilonWeb kent ontelbare mogelijkheden om de gegevens overzichtelijk weer te geven. Zo kunt u per werknemer een overzicht printen van zijn gewerkte dagen, ziekdagen en vakantiedagen.

U kunt informatie over uw werknemers kwijt in het digitale dossier. Naast de vele handige informatie die je uit PilonWeb kunt halen, zendt u met ons programma de loon-gegevens over naar ons.

Binnen enkele minuten heeft u de loonslips, bijbehorende overzichten en een betalingsbestand retour.

Dezelfde dag verzenden wij de loonslips ook per post naar uw kantoor en/of uw medewerkers. Eenvoudiger kan niet!
Tevens stellen wij met de ontvangen gegevens de digitale belastingaangifte samen, en wordt deze ter akkordering klaar gezet op onze website (zie service).

PilonWeb gaat uit van een verloning op maandelijkse basis. U kunt hierbij wel onderscheid maken tussen vastloners en uurloners. Zo draaien veel bedrijven de afrekening van het management al halverwege de maand en de afrekening van de crew aan het eind van de maand.

Per afrekening ontvangt u bijbehorende lijsten, zoals een overzicht van het aantal gewerkte uren, snipperuren, ziekdagen en ziekengeld. Maar ook een verzamelloonstaat, journaalposten, een overzicht Loonbelasting, Aflopende contracten enz. Indien nodig, kunnen wij achteraf correcties op de loonslips uitvoeren.

De loonverwerking vindt dus bij ons plaats. U heeft hier geen omkijken naar!

 

Systeemvereisten voor Pilon:

U kunt PilonWeb gebruiken op alle systemen met een webbrowser, u heeft alleen een internetverbinding nodig!