Loonadministratie

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk bezig zijn met jouw zaak. Daar wordt tenslotte het geld verdiend. CSN heeft expertise in loonverwerking en heeft een slim salarispakket ontwikkeld, waardoor je tijd en geld bespaart. Minder zorgen, dus meer tijd voor jouw zaak.

Online salarispakket PilonWeb

Het belangrijkste is natuurlijk dat het loon goed wordt berekend, zodat jouw medewerkers op het juiste moment, het juiste loon ontvangen. Voor de loonadministratie heeft CSN een eigen web applicatie ontwikkeld. PilonWeb is eenvoudig in gebruik, genereert handige rapportages en is 24/7 bereikbaar. Het invoeren van nieuwe medewerkers en het doorgeven van mutaties is heel eenvoudig. Het systeem neemt je stap voor stap mee in het proces, zodat het in één keer goed gaat.

Expertise op loongebied in horeca en retail

Wij komen al ruim 40 jaar over de vloer bij grote en kleine horeca -én retailzaken. Hierdoor hebben wij veel expertise op loongebied opgebouwd in deze branches en dit doorgevoerd in ons salarispakket.

Meer tijd voor jouw zaak

Ben je veel tijd of geld kwijt aan urenregistratie en loonadministratie? Met ons online salarispakket PilonWeb bespaar je tijd, frustraties én geld.

All inclusive prijs per loonstrook

Bij CSN houden we van duidelijkheid. Met een vast bedrag per loonstrook weet je als ondernemer precies waar je aan toe bent. Geen kleine lettertjes en dus geen negatieve verrassingen. We hanteren hierbij een staffelsysteem. Hoe meer personeel, des te voordeliger de kosten per loonstrook. Je betaalt alleen voor het personeel dat ook daadwerkelijk een loonstrook ontvangt in een bepaalde periode.

Belastingaangifte

Natuurlijk zorgen wij ook voor de digitale loonaangifte. Op basis van de door jou ingevoerde gegevens wordt ook de loonaangifte klaargezet. Je hoeft alleen akkoord te geven op het aangiftebedrag, zodat deze wordt doorgestuurd naar de Belastingdienst. Naast het uitvoeren van de betaling aan de Belastingdienst, heb je hier dus verder geen omkijken naar.