Over ons

CSN B.V. heeft ruim 38 jaar ervaring in loonverwerking, advies en softwareontwikkeling. Onze werkwijze en loonadministratiesysteem sluiten goed aan bij ondernemingen die werken met een combinatie van vaste krachten en oproepkrachten en flexibele werktijden. Bij uitstek geschikt dus voor horeca en retail.

CSN bestaat uit een enthousiast team dat dagelijks klaar staat voor vragen van onze klanten. Wij bieden ondersteuning op het gebied van het loonadministratiesysteem. Ook adviseren wij over loonadministratie, cao en andere wettelijke regelingen. Denk hierbij aan vragen over arbeidstijden, loonbeslagen en de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) die in januari 2020 ingaat. Daarnaast hebben wij eigen programmeurs die zich dagelijks bezighouden met het bijhouden en ontwikkelen van de systemen en service voor onze klanten.  

Het ontstaan

CSN is de afkorting voor Computer Service Niemeijer en is in 1983 o.a. ontstaan vanuit een vraag van McDonald’s Nederland om geautomatiseerde werkzaamheden, waaronder de loonadministratie, uit te voeren voor de eerste McDonald’s vestigingen in Nederland. CSN is uitgegroeid tot vaste loonverwerker van bijna alle Nederlandse McDonald’s vestigingen en tal van andere grote en kleine zaken, voornamelijk in de horeca.

Voordelen van zaken doen met CSN

► All inclusive loonverwerking

► Vast tarief per loonstrook

► Expertise in loonverwerking voor horeca en retail

► Geen aanschafkosten

► Flexibele software uit eigen keuken

► Digitaal documenten- en personeelsdossier