JouwLoon

JouwLoon

Jouw personeel is de drijvende kracht van jouw zaak. Goede communicatie is vaak een uitdaging. Speciaal voor jou en jouw personeel hebben we een werknemersportaal ontwikkeld.

JouwLoon.nl is een online tool waar jouw medewerkers alles kunnen vinden op het gebied van roosters, verlof en loon. Ook kunnen via deze tool eenvoudig nieuwsberichten worden gelezen.

► Medewerker gegevens
Uw werknemer kan zelf kleine aanpassingen van zijn NAW-gegevens doorgeven zodat u alleen deze wijziging in het loon/HR-pakket PilonWeb hoeft na te kijken en goed te keuren.

► Contactformulier
Uw werknemer kan een bericht voor u als werkgever achterlaten middels een contactformulier binnen JouwLoon. Deze kunt u vervolgens beantwoorden op een moment dat het u uitkomt.

► Nieuwsberichten lezen van werkgever
Als ondernemer is het belangrijk dat je effectief kan communiceren met je personeel. Dit kan door JouwLoon te gebruiken als communicatiemiddel. Heb je nieuws of een belangrijke mededeling? Verstuur deze dan naar JouwLoon, zodat alle medewerkers het kunnen inzien. Zo weet je zeker dat de berichten altijd aan komen.

► Loonstroken en jaaropgaves inzien en downloaden
Elke maand komen de loonstroken beschikbaar op JouwLoon. Jouw werknemers kunnen deze 24/7 opvragen en downloaden. Na de eindafrekening komen ook de jaaropgaves beschikbaar, zodat je medewerkers Belastingaangifte kunnen doen.

► Digitaal dossier
Voor je medewerkers zijn de documenten in te zien die door jou als werkgever in het dossier zijn gezet. Via PilonWeb is zelf in te stellen welk document wel/niet op JouwLoon mag worden getoond. Zo bepaal je helemaal zelf wat de werknemer daadwerkelijk ziet!

► Digitaal ondertekenen
Dient je werknemer zijn contract te ondertekenen? Bij CSN komt er geen papier meer aan te pas. Weg met de scanners en printers, geen papier wat vast loopt of toner die leeg is, maar digitaal een handtekening zetten via de app van JouwLoon. Het ondertekende document staat direct klaar in PilonWeb en dit gaat volledig automatisch!

► Roosters inzien (optioneel)
Vraagt een medewerker zich af wanneer hij moet werken? Dan hoeft hij alleen maar even de JouwLoon app te checken. Dus geen onnodige telefoontjes meer!

► Beschikbaarheid doorgeven (optioneel)
Kan een medewerker extra werken? Dan kan hij dit doorgeven via de app. Zo heb je als werkgever overzicht wie er extra beschikbaar zijn, naast de standaard beschikbaarheid.

► Schoolroosters doorgeven (optioneel)
Als werkgever bent u verplicht om in het bezit te zijn van de schoolroosters van uw werknemers tot 18 jaar. Hoe makkelijk is het dan dat de werknemer dit digitaal kan invullen? Dat kan op JouwLoon!

► Verlof aanvragen (optioneel)
Jouw medewerkers kunnen verlof aanvragen via de app. Je kunt daarbij zelf al bepaalde momenten uitsluiten (bv. feestdagen) en je kan een minimale aanvraag termijn invoeren (bv. minimaal 2 weken vooraf). Als werkgever kan je de aanvraag goedkeuren of afwijzen.

Alle bovengenoemde functionaliteiten zijn zowel online als via de app beschikbaar.